Preus Tornar a botiga
Els preus indicats inclouen l'IVA
 

Condicions d'enviament

Les comandes seran enviades a través de MRW. En el plaç màxim d'una setmana els rebràs a l'adreça d'entrega que ens has indicat.
 
Despeses d'enviament
A les comandes s'afegiran 6 Eur. corresponents a les despeses d'enviament, sigui quin sigui el import de compra.
 
Forma de pagament

Els pagaments es realitzen a través de Paypal, on pots utilitzar la teva tarja de crèdit si no disposes de compte a Paypal.

 

Un cop feta la comanda

Al finalitzar la teva compra, si s'ha processat correctament, reberàs una còpia en el mail que ens has indicat. En el cas de no rebre aquesta confirmació, significarà que la comanda no s'ha processat correctament i hauràs de tornar-la a realitzar de nou.
 

Seguiment de l'enviament

Un cop la comanda sigui enviada, reberàs un avís per mail on t'indicarem el nº d'enviament amb el que podràs consultar l'estat del mateix a la pàgina corresponent de MRW.
 
Altres consultes o dubtes
Per a qualsevol altre consulta o dubte, pots contactar directament amb l'Associació Vilanimal a través del formulari de contacte o mitjançant el telèfon nº xxx (Horari de xx a xx hores) o mail a: associaciovilanimal@hotmail.com.
 
Dret de desistiment

Disposes d'un plaç de 7 dies hàbils (a partir de la recepció de la comanda) per a desistir de la compra sense penalització de cap tipus i sense indicació dels motius de la devolució. Hauràs de retornar el producte a la següent adreça:
ASSOCIACIÓ VILANIMAL- Ctra. de Cardedeu a Cànoves KM. 3,400- 08440 CARDEDEU (BARCELONA)
i hauràs de fer-te càrrec de les despeses d'enviament corresponents. Un cop rebuda la devolució, et farem l'abonament del import total de la teva comanda en el plaç màxim de 30 dies.

 

Política de privacitat

Totes les dades facilitades a través dels formularis existents en aquest espai web, seràn tractats amb estricta confidencialitat en conformitat amb les lleis vigents de Protecció de Dades de caràcter personal. Tens dret d'accés al fitxer, rectificació i cancelació de les teves dades mitjançant l'enviament d'una sol.licitud a ASSOCIACIÓ VILANIMAL (que és el titular de la base de dades).
Aquestes dades son les estrictament necessaries per a la identificació del remitent i la gestió corresponent. L'usuari respondrà de la veracitat de les dades facilitades, reservant-se l'Associació el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses.

 

Consentimento del remitente

Mitjançant l'enviament dels formularis existents en aquest espai web, el remitent dona el seu consentiment al tractament automatitzat de les dades incloses. ASSOCIACIO VILANIMAL garantitza que les dades facilitades per les seus usuaris no seran objecte de cesió a tercers.